Tafeltennisvereniging 
Reeuwijk

Al 40 jaar dé  tafeltennis-
vereniging in Bodegraven, 
Boskoop 
en Reeuwijk

Bettine Vriesekoop opende Fifty+ ViTT

Tafeltennisvereniging Reeuwijk heeft het Fifty+ViTT programma. De eerste les werd in 2018 verzorgd door voormalig Europees kampioene Bettine Vriesekoop. Inmiddels verzorgt TTV Reeuwijk de lessen helemaal zelf. 


Het Fifty+ViTT programma bestaat uit tien lessen waarin wordt gewerkt aan vitaliteit, conditie en sociale contacten. Samen met leeftijdsgenoten (55+’ers) wordt 10 gewerkt aan conditie en balvaardigheid. Komende vrijdagen om 15:00 uur worden de vervolglessen aangeboden. Een les bestaat uit een warming up van 30 minuten onder leiding van Ans Stolwijk, een gediplomeerde gymlerares en gespecialiseerd in het lesgeven aan 55+’ers. Daarna 15 minuten tafeltennistraining met aansluitend een pauze waarin we koffie/thee of een andere versnapering in onze barruimte gebruiken. Vervolgens is er de gelegenheid om te tafeltennissen en kunt u advies krijgen om uw tafeltennistechniek te verbeteren.
Natuurlijk kunt u ook zonder begeleiding van 15.00 uur tot 17.00 uur tafeltennissen als dat uw voorkeur heeft en gewoon voor de gezelligheid een balletje slaan.

Wil je komende weken alsnog meedoen?  ([email protected], 06 – 30 81 41 83).


Training door Jochem de Hoop van TT4YOU, kijk hier voor het filmpje

Netpost, hét orgaan van TTV Reeuwijk

Het wel en wee van de vereniging tref je ongeveer 4x per jaar aan in ons verenigingsblad, de Netpost. Leuk om te lezen en een stukje schrijven hoef je niet uit de weg te gaan.  Kijk op  Netpost.Paul was te gast bij André van Egdom (RTV Bodegraven). Het gesrprek ging over het wel en wee van TTV Reeuwijk. Kijk en luister hier verder.


Mooi stukje op "In Boskoop"....Klik op deze link.

Mooi stukje op site van RTV Bodegraven: volg deze link.