Tafeltennisvereniging 
Reeuwijk

Al 40 jaar dé  tafeltennis-
vereniging in Bodegraven, 
Boskoop 
en Reeuwijk

Tafeltennis bedrijven-dubbeltoernooi TTV Reeuwijk

 Tafeltennisvereniging Reeuwijk organiseert op donderdag 14 mei 2020 het sportieve en zeer gezellige bedrijvendubbeltoernooi. Twintig teams, verdeeld in poules, halve finales en een echte finale. Een toernooi met gezelligheid én prima tafeltennis!

Al sinds jaar en dag vindt in mei dit toernooi plaats, waarbij teams van 2 personen tafeltennissen in wedstrijden van telkens 8 minuten. Om het naast sportief ook gezellig te houden mag een team maar 1 spelend lid van een tafeltennisvereniging hebben.


Op 7 mei 2020 kunnen deelnemende teams een avondje komen oefenen om weer aan elkaar te wennen of gewoon, om de slag weer te pakken te krijgen. Op deze avond wordt ook via loting de poule-indeling gemaakt. Het speelniveau varieert van campingniveau tot zeer goed. Er zijn tafeltennisbats aanwezig, maar je mag natuurlijk met je eigen materiaal spelen.

Inschrijving staat open tot en met 22 april 2020. Ook dit jaar kunnen maximaal 20 teams ingeschreven worden, waarbij moment van inschrijving bepalend is. Want vol is vol. Inschrijfkosten bedragen slechts € 7,-- .


Dus lijkt het je leuk om samen met je collega (maar met je vrouw of buurman mag natuurlijk ook) te tafeltennissen, geef je dan snel op !

Aanmelden kan per e-mail [email protected] of bij de organisatoren.


Clubkampioenschappen TTV Reeuwijk

Op donderdag 10 december werden in de sportzaal aan de Overtoom de Clubkampioenschappen enkelspel van Tafeltennisvereniging Reeuwijk gehouden. Algemeen clubkampioen 2018, André van der Laan, verdedigde met succes zijn titel tegen Cees Voordouw.

De TTVR-leden waren ingedeeld afhankelijk van de competitieklasse waar ze in uitkomen. Zo streden 2e en 3e klassers tegen elkaar. De 4e klassers en 5e klassers waren ook bij elkaar ingedeeld. Tot besluit speelden de 6e klassers tegen elkaar. Deze opzet stond weer garant voor sportieve ontmoetingen.

De finale voor hét clubkampioenschap was dezelfde als vorig jaar. Oo nu trok André aan het langste eind en mocht de wisselbeker meenemen. Hij kwam met 2-0 in games voor. Cees kwam daarna goed terug maar kon er net geen 5e game uit halen en eindigde als eervol tweede.


2e/3e klasse      4e/5e klasse     6e klasse

1. André L.         1. Johan            1. Theo B.

2. Cees              2. Bas                2. Gerard

3. Marco             3. Jan P            3. Dick


Gehaktballentroernooi 2019

20 enthousiaste lekkerbekken stonden aan de start van het tweede GehaktballenToernooi van TTV Reeuwijk. Een aantal van hen deed ook mee aan de tweede competitie van deze avond, de strijd om de beste gehaktbal.


Klik op de foto voor het Insta-verslag


Uiteindelijk bleek de gehaktbal van Marco als beste uit de bus te komen…. Maar Marco was sowieso goed op dreef, want ook in de finale van het “verkeerde hand toernooi” bleek hij te sterk voor Cees door met 33-25 te winnen.

Al met al weer een toernooi dat letterlijk bij iedereen in goede smaak viel!