Tafeltennisvereniging 
Reeuwijk

Al 40 jaar dé  tafeltennis-
vereniging in Bodegraven, 
Boskoop 
en Reeuwijk

Weer 50+ViTT bij TTV Reeuwijk

Vanaf vrijdag 24 januari 2020 start Tafeltennisvereniging Reeuwijk weer haar 50+ViTT programma. In deze combinatie van tafeltennis en gymnastiek krijgen ouderen uit Boskoop, Reeuwijk en Bodegraven de gelegenheid om sportief en gezellig aan hun conditie en fitheid te werken.


Aan de ervaren hand van gediplomeerd gymnastieklerares Ans Stolwijk wordt eerst half uur een gedegen opwarmtraining gedaan. Alle spiergroepen komen daarbij aan bod. Aansluitend verzorgen leden van TTV Reeuwijk tafeltennistrainingen van ongeveer 15 minuten. Na een kopje koffie of thee kan vervolgens vrij gespeeld worden.


Het 50+ViTT programma bestaat uit 10 lessen voor € 47,50. Dit is uiteraard inclusief koffie en thee. Deelnemers kunnen ook gratis meedoen aan de activiteiten van Tafeltennisvereniging Reeuwijk.  Voor informatie en inschrijvingen kunt u terecht op [email protected] of belt u naar 06-30814183 of 06-44748747. TTV Reeuwijk verzorgt dit programma in de gymzaal aan de Overtoom 8a in Reeuwijk Dorp.


Clubkampioenschappen TTV Reeuwijk

Op donderdag 10 december werden in de sportzaal aan de Overtoom de Clubkampioenschappen enkelspel van Tafeltennisvereniging Reeuwijk gehouden. Algemeen clubkampioen 2018, André van der Laan, verdedigde met succes zijn titel tegen Cees Voordouw.

De TTVR-leden waren ingedeeld afhankelijk van de competitieklasse waar ze in uitkomen. Zo streden 2e en 3e klassers tegen elkaar. De 4e klassers en 5e klassers waren ook bij elkaar ingedeeld. Tot besluit speelden de 6e klassers tegen elkaar. Deze opzet stond weer garant voor sportieve ontmoetingen.

De finale voor hét clubkampioenschap was dezelfde als vorig jaar. Oo nu trok André aan het langste eind en mocht de wisselbeker meenemen. Hij kwam met 2-0 in games voor. Cees kwam daarna goed terug maar kon er net geen 5e game uit halen en eindigde als eervol tweede.


2e/3e klasse      4e/5e klasse     6e klasse

1. André L.         1. Johan            1. Theo B.

2. Cees              2. Bas                2. Gerard

3. Marco             3. Jan P            3. Dick


Gehaktballentroernooi 2019

20 enthousiaste lekkerbekken stonden aan de start van het tweede GehaktballenToernooi van TTV Reeuwijk. Een aantal van hen deed ook mee aan de tweede competitie van deze avond, de strijd om de beste gehaktbal.


Klik op de foto voor het Insta-verslag


Uiteindelijk bleek de gehaktbal van Marco als beste uit de bus te komen…. Maar Marco was sowieso goed op dreef, want ook in de finale van het “verkeerde hand toernooi” bleek hij te sterk voor Cees door met 33-25 te winnen.

Al met al weer een toernooi dat letterlijk bij iedereen in goede smaak viel!